Reservat el dret d'admissió

El blog d'un barrinador logoludòpata i iconoclasta. Reservat el dret d'admissió

09 de gener 2011

Bars de portes obertes

Amb la nova llei, està passant allò que ja passava als pavellons esportius: la porta oberta, amb una concentració de fumadors tan pròxims com poden a la porta, enviant el fum endins.

Als pavellons això passa perquè alguns pares dels vailets no poden renunciar ni a fumar ni a insultar l'àrbitre i solament ho poden compatibilitzar si es posen al màxim a la vora de la porta.

Als bars passa per facilitar que els cambrers puguin entrar i sortir a servir els fumadors fora i tenir el recorregut al més curt possible. Diuen que s'han instal·lat moltes estufes a l'exterior, però que no s'oblidin dels de dins, que amb la porta oberta tota l'estona es glacen...

El que no sé què passarà a l'estiu amb l'aire condicionat: permetrà la nostra societat un crim ecològic als bars com el que permet a les botigues d'arreu?

L'única esperança és que entremig als propietaris se'ls destapin les pituïtàries, percebin la pudor de cendrer que fan ara tots els seus locals (impregnats per anys de permetre la violació pulmonar), prenguin consciència i decideixin impedir que el fum hi segueixi entrant des de la terrassa